Close

Še niste registrirani?Registrirajte se in počakajte na odobritev.

lock and key

Prijavi se z svojim računom.

Account Login

Podnebne spremembe

22 Jul. 2012 Objavljeno od gregag

Slovenija je aktivna v boju proti podnebnim spremembam na nacionalni in na mednarodni ravni. K tem uvrščamo fotovoltajiko, solarni sitemi, toplotne črpalke, geosonda, zemeljski kolektor. (TOPLOTNA TEHNIKA FACHERIS).

Podnebje ima svojo naravno spremenljivost, a ljudje smo z izpuščanjem toplogrednih plinov v ozračje v industrijski dobi povzročili, da se podnebje v zadnjih desetletjih spreminja hitreje, kot se je kdajkoli v preteklosti. Globalno segrevanje predstavlja enega od največjih izzivov človeštva. Negativne posledice podnebnih sprememb lahko povzročijo katastrofalne posledice za ekosisteme, naselje in infrastrukturo, proizvodnjo hrane in druge sektorje gospodarstva. Zaradi tega moramo globalno segrevanje čim prej zaustaviti. Nekaterim posledicam pa se ne moremo več izogniti in se jim moramo pravilno in pravočasno prilagoditi. Hkrati pa je pravočasno uvajanje strukturnih sprememb za blaženje podnebnih sprememb in prilagajanje nanje lahko tudi vir razvojnih priložnosti v smislu novih tehnologij, novih zaposlitev in izboljšane kakovosti življenja. V tem pomenu je odgovor na podnebne spremembe predvsem razvojni izziv. Z ustanovitvijo Službe Vlade RS za podnebne spremembe v letu 2009 je Slovenija pokazala visoko ambiciozno politično držo in zavedanje, da gre za temo, ki se v svetu obravnava na najvišjih ravneh.

Podjetje TOPLOTNA TEHNIKA je za vas primerna in ugodna rešitev, pri tovrstnih uprašanjih in pomoči pri sami izberi ter  izvedbi samega projekta pri novogradnji vašega objekta. Prilagodimo se popolnoma vašim željam in zmožnostim financiranja.

Pokličete ali pišetna nam lahko na spodaj naveden kontakt.

Lep pozdrav,
Aleš Kos

(+386) 041 905 996
info@facheris.si

www.facheris.si